Gezichtsbehandelingen

Bij Beauty2Be wordt gewerkt met de huidverzorgende producten van EXTENSO,  klik hier voor uitgebreide productinformatie.


Alle producten gebruikt in de praktijk zijn te verkrijgen voor verder thuis gebruik.

Uw gezicht straalt uit hoe u zich voelt.
Iedere huid heeft verzorging nodig. De huid, als grootste orgaan van het menselijk lichaam, is onze bescherming tegen alle negatieve invloeden van buitenaf en moet daarom uit het oogpunt van de gezondheid een stevige, niet te doorbreken barrière vormen.
Daarbij komt dat een jeugdige, frisse uitstraling een positieve invloed heeft op ons zelfvertrouwen.
Het is helaas zo, dat men met de jaren een veroudering ziet van de huid, de beschermende vetten en vochtvasthoudende substanties verliezen het vermogen om deze zelf voldoende aan te maken.
Verder worden we natuurlijk aan belastende milieu-invloeden, zoals bijvoorbeeld de zon, verontreinigingen vanuit de lucht of door verandering van het klimaat, blootgesteld.
De consequentie is een huidirritatie of een allergische reactie.

`Als je er goed uit ziet voel je je beter`.
Dat is de ervaring van veel gezonde mensen en
zeker ook van mensen met kanker.

Als schoonheidsspecialiste ben ik speciaal opgeleid om een verantwoorde gezichtsbehandeling bij mensen met kanker te mogen geven.
Daarnaast sta ik ook geregistreerd bij de stichting Look Good…Feel Better en werk ik als vrijwilliger bij het Vicky Brown huis,
een inloophuis voor mensen met kanker, om deze mensen een onvergetelijke verwendag te geven.

Voetbehandelingen

Beauty2Be is aangesloten bij ProVoet, de landelijke organisatie voor de voetverzorger/pedicure.
De behandelingen aan uw voeten lopen uiteen van eenvoudig tot ingewikkeld. ProVoet en de daarbij aangesloten pedicure staan voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. In de praktijk wordt gewerkt volgens de hygiënecode voor de voetverzorger/pedicure die door ProVoet wordt geadviseerd.


Gratis voetencheck
Door een gratis voetencheck kunt u op een laagdrempelige wijze kennis maken met mijn werk als pedicure.
Dit is uiteraard géén behandeling, maar tijdens een korte voetencheck (op afspraak) wordt de conditie van uw voeten bekeken en krijgt u uitgebreid advies.